Grecia, Atenes.

Fa milers i milers d'anys a l'antiga grècia , els Cretenser van ser grans comerciants .
Intercambiavan la seva roba, diners ... en fi coses de molt valor ... Això en gairebé tota Grècia . Des d'allà van anar imposant aquesta " moda " tant en roba com en coses cotidianes .
Trasladavan la mercaderia en un gran vaixell per tota Grècia, anomenat (govern de la mar ) . Minos va demanar al déu de Grècia suport per succeir al rei Asterión de Creta .
Poseidon l' hi va fer cas a canvi volia que els termes matés el bell toro blanc de les neus, però Minos es va sorprendre tant al veure el toro blanc que va decidir no matar, al contrari de matar a l' mato a un toro normal i corrent esperant que el déu de Grècia no se n'adonés.
El déu en adonar-se la situació va fer que els termes s' henamorara d'aquest bou, fruit d'això va néixer el Minotaure meitat cos bou meitat humà . L'animal era una mala bèstia i el enzerraron en un laberint del qual no podia sortir, cada 9 anys li enviaven 7 dones i 7 joves perquè si no tots els bous de la terra anirien a Grècia per destruir-ho tot .
Al cap d'uns anys un valent anomenat: Teseu, era un tipus valent capaç de matar al minotaure. Al periode de la idea que tenia en ment Teseu va conèixer Ariadna la filla del Rei, al final es van enamorar i Ariadna no volia deixar anar a Teseu al laberint a pel Minotaure però Teseu acabo anan .
Abans de començar la cerca, a teleo li van lliurar una corda...
Va començar la cerca!
Teseu anava deixant la corda al seu pas cada vegada més lent ...
cada pas era terrorífic i cada vegada notava el Minotaure més a prop. Al final arribo a una gran sala on alli estava el gran i fort Minotaure, va començar la lluita. El Minotaure devida al seu gran avantatge física gairebé mata Teseu, però Teseu va reaccionar i quan va poder li clau l'espasa al cap i el va matar. Teseu va arrivar a la ciutat, i va tenir fills. FI. Història; Animal Fantàstic.
external image minotauro1.jpgAqui Teseu esta matan el minotaure clavant-li l'espasa al cap, al final el Mionaure mor.2014-01-23 16.44.28.jpgEl minotaure està a punt de menjar-se a un jove.2014-01-23 16.44.30.jpgEl minotaure està preparat per l'atac.
2014-01-23 16.44.17.jpg
El minotaure està dormint.Perque es pasa la meitat de la seva vida dormint, perque no pot fer res.

Classificació dels animals Vertebrats.
external image esquemavertebrats1.jpg