Aquestes normes són d'obligat compliment dins aques espai virtual:

  • Cada pàgina té un espai de discussió o chat on podeu intercanviar opinions i idees. Ens ho podem passar bé, però sempre escriurem amb respecte i educació i les converses hauran de girar sobre la feina que estem fent, no sobre altres temes.
  • Mai modificarem la pàgina d'un company que no sigui del nostre equip de treball.
  • Tots vosaltres teniu usuaris que us identifiquen amb el nom d'un animal. Està prohibidíssim fer servir en les converses el vostre nom real o el nom real d'un altre company.
  • Aquest espai és una extensió de l'aula, i hi valen les mateixes normes que a l'aula, encara que estigueu escrivint des de casa, des del carrer o des de la biblioteca. No feu faltes d'ortografia, i no us escriviu missatges en majúscules (és l'equivalent a cridar).
  • A la pàgina teniu accés a fer la vostra feina, i a veure la que fan els vostres companys. Organitzeu-vos i apreneu. Abans de posar un espècimen nou, vigileu que ningú ho hagi fet abans. Mireu la feina dels vostres companys per aprendre idees o trucs per a millorar la vostra feina. Intenteu ser originals. Si voleu fer un museu interessant, intenteu que hi hagi animals molt diferents entre si.
  • Totes les imatges que pengeu han de ser referenciades (heu d'escriure l'adreça web d'on l'heu tret), preferiblement en format .gif (feu servir un conversor d'imatges). Eviteu posar imatges massa grans, ja que la memòria és limitada.
  • Si hi ha dubtes generals sobre el funcionament o l'activitat, pregunteu al chat de la pàgina principal. Si veieu dubtes de companys allí, intenteu ajudar-los a resoldre'ls.

Si algú no es veu capaç de seguir aquestes normes, només cal que ho digui, i se li proposarà una altra activitat fora de la plataforma.

TORNAR a LA PÀGINA D'INICI